PARTNERS

MAKING IT HAPPEN

ALLEBIKE

Allebike is a Swedish high end bicycle brand.

SERNEKE

Serneke är ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag.

SHIMANO

Shimano Inc. är en global tillverkare av cykelkomponenter,  mjukvara och tillbehör. Oavsett om du är en roadbiker, mountainbiker, pendlare eller om du cyklar för rekreation så förbättrar Shimanos produkter din prestanda och gör cyklingen njutbarare.

BLIZ

Bliz ger en hög teknisk och funktionell nivå av produkter. Produkternas funktionalitet och de tillbehör som erbjuds skapar tillsammans en oslagbar mångsidighet och flexibilitet.

BÖRJESSONS BIL

Börjessons är en värdeskapande representant för Scania, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat och ATV/Båt- verksamhet samt försäljning av begagnade fordon. Vi är ett familjeföretag som funnits på marknaden sedan 1955. 

LAZER

Lazer Helmets, den mest erfarna hjälmtillverkaren i världen! 90 års historia och passion. Vårt mål har alltid varit att hitta synergin mellan design, komfort och teknik

PEARL IZUMI

För mer än 50 år sedan i Tokyo, tillverkade en far cykelkläder till sin son som också var en lovande cyklist. Det var avstampet för Pearl Izumi. Idag har Pearl Izumi utvecklats till ett av världens främsta tillverkare av cykel- och sportkläder.

PRO BIKEGEAR

PRO producerar högpresterande komponenter som ger vinnande cyklister de övertag de behöver för att fortsätta vinna.

SCIENCE IN SPORT

Science in Sport® är ett ledande sportnäringsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa sportstillskott och näringsprodukter för professionella idrottare och sportentusiaster

MITSUBISHI MTB CHALLENGE

För nittonde året i rad drar vi till skogs. Vi gör det tillsammans, på två hjul, utomhus, vid sidan av vägen, med en sadel mellan benen och med händerna på styret… Häng på. Cykla och gå i mål du också!

Join the journey?